Yksilöllistä ja asiakaslähtöistä palvelua kaasuturvallisuuden varmistamiseksi

Sensorex Oy:n tavoitteena on toimia kaasuturvallisuuden hyväksi. Hallitsemme työturvallisuus-, tuotanto- ja ympäristöriskejä sekä minimoimme ympäristöhaittoja. Saavuttaaksemme tavoitteemme kehitämme jatkuvasti kaasunvalvontaratkaisuja ja niitä tukevia teknisiä järjestelmiä, jotka soveltuvat tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita laitteistoja sekä alan suunnittelu- ja neuvontapalveluja. Kattava huoltoverkostomme tarjoaa kaasunvalvontalaitteiden asiantuntevia huolto-, kalibrointi- ja ylläpitopalveluja kaikkialla Suomessa. Näin pyrimme varmistamaan, että valvontalaitteita käytetään optimaalisesti ja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Huolto

Säännöllinen huolto ja ylläpito ovat toimivan ja kestävän kaasunvalvonnan avaintekijöitä. Huollamme sekä kannettavat että kiinteät kaasunilmaisimet ja kaasunvalvontajärjestelmät varmistaaksemme niiden luotettavuuden ja toimivuuden.

Varaosat

Tarjoamme nopeat varaosa- ja lisävarustetoimitukset kaikkiin toimitettuihin kaasunvalvonnan laitteisiin. Kattavasta varastostamme saat alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet nopeasti ja luotettavasti.

Vuokraus

Tarvitsetko väliaikaista tai projektiluontoista kaasunvalvontaa? Joissain tapauksissa omien laitteiden hankinnan sijaan kannattavampi vaihtoehto on kaasunilmaisimen vuokraus.