PALVELUT

Yksilöllistä ja asiakaslähtöistä palvelua kaasuturvallisuuden varmistamiseksi

Sensorex Oy:n tavoitteena on toimia kaasuturvallisuuden hyväksi. Hallitsemme työturvallisuus-, tuotanto- ja ympäristöriskejä sekä minimoimme ympäristöhaittoja. Saavuttaaksemme tavoitteemme kehitämme jatkuvasti kaasunvalvontaratkaisuja ja niitä tukevia teknisiä järjestelmiä, jotka soveltuvat tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita laitteistoja sekä alan suunnittelu- ja neuvontapalveluja. Kattava huoltoverkostomme tarjoaa kaasunvalvontalaitteiden asiantuntevia huolto-, kalibrointi- ja ylläpitopalveluja kaikkialla Suomessa. Näin pyrimme varmistamaan, että valvontalaitteita käytetään optimaalisesti ja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

SUUNNITTELU JA NEUVONTA

Aiheuttaako kaasunvalvonnan suunnittelu päänvaivaa? Älä turhaan tuskaile kaasunvalvonnan suunnittelun kanssa. Ota yhteyttä meihin ja kerro ongelmastasi. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua ja yhdessä laitamme kaasuturvallisuusasiasi kerralla kuntoon.

VUOKRAUS

Tarvitsetko väliaikaista tai projektiluontoista kaasunvalvontaa? Joissain tapauksissa omien laitteiden hankinnan sijaan kannattavampi vaihtoehto on kaasunilmaisimen vuokraus.

ASENNUS JA KÄYTTÖÖNOTTO

Käyttöönotto on oikea tapa varmistaa kaasunvalvontalaitteiden asianmukainen toiminta asennuksen jälkeen. Kaasuturvallisuuden ammattilaiselta saat asiantuntevasti toteutetun käyttöönottopalvelun. Asennuspalvelu hoituu myös kauttamme. Kaasuturvallisuuden ammattilaisena käyttöönottopalvelumme on asiantuntevaa ja laadukasta.

HUOLTO JA KALIBROINTI

Säännöllinen huolto ja ylläpito ovat toimivan ja kestävän kaasunvalvonnan avaintekijöitä. Huollamme merkistä riippumatta sekä kannettavat, että kiinteät kaasunilmaisimet ja kaasunvalvontajärjestelmät varmistaaksemme niiden luotettavuuden ja toimivuuden.

Sensorex Oy

Maskuntie 2 (käynti Lietsalantien kautta)
FI-21110 Naantali
Finland

Puhelin